13-12-2017 |  Bingo & Pubquiz
Volgende week worden er twee gezellige avonden georganiseerd op school. Dinsdag 19 december is er een ouderwetse bingoavond voor ouders, verzorgers, opa's, oma's en medewerkers van Metameer. (bingokaarten kosten € 1,00 en we spelen meerdere rondes!) Op woensdag 20 december kunnen (oud-)leerlingen en medewerkers deelnemen aan een pubquiz! (deelnemen kan in team van 4 of 5 personen) Ga voor meer informatie naar de pagina Programma of onze Facebookpagina.

11-12-2017 |  Programma Glazen Huis

Omdat de school vandaag dicht was vanwege de onveilige verkeerssituatie door het winterse weer, starten we morgen met onze acties!! Rolf zou vandaag live muziek maken in het Glazen Huis en Toon zou het gametoernooi promoten, dit is verplaatst naar morgen. Ook zijn er nieuwe acties toegevoegd aan het programma, zoals het verkopen van kerstkaarten (woensdag 13 december) en de Shuttle-Run (woensdag 20 december). Bekijk alles hier!


Foto: ANP

09-12-2017
Glazen Huis Metameer Edition
Vanaf aanstaande maandag gaan we op Metameer jenaplan Boxmeer ons inzetten voor het Milton Peters College op Sint Maarten. Het Glazen Huis staat en elke dag zullen docenten & leerlingen acties uitvoeren om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit gebeurt op school, maar leerlingen kunnen ook thuis of op locatie in actie komen. Voor meer informatie over het programma voor de komende week kun je op de pagina Programma terecht.04-12-2017 |  Glazen Huis staat!
Met dank aan Thermo Konstructies staat het Glazen Huis weer in de aula!

Glazen Huis Heerlen

In 2015 is klas JN1d naar Heerlen geweest om de cheque naar het Glazen Huis te brengen.
De leerlingen hebben filmpjes opgenomen in de chequebox en zijn langs de brievenbus geweest.
Samen met de docenten hebben ze er een erg fijne en gezellige dag van gemaakt.


Eindbedrag Serious Request 2015 = € 27.708,68

 Het eindbedrag van Metameer voor Serious Request 2014 was: € 39.450,16